Adatvédelem

A regisztrált felhasználók személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. A Kassák Könyvkiadó a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a kért információk és rendelések megküldésére használja fel, és semmilyen formában nem adja azt tovább. A Kassák Könyvkiadó fenntartja magának a jogot a www.kassakiado.hu oldal regisztrációs feltételeinek megváltoztatására, amelyről a regisztrált felhasználóknak értesítést küld e-mail útján. A személyes adatokkal az alábbi jogszabályok szerint járunk el:

[list type=”check”]

  • a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény
  • az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény;
  • a hírközlésről szóló 2001. évi XL. törvény VIII. fejezetében foglalt rendelkezések;
  • a hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről, a hírközlési szolgáltatások adatbiztonságáról, valamint az azonosító-kijelzés és hívásátirányítás szabályairól szóló 253./2001. (XII. 18.) kormányrendelet;
  • az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. évi CVIII. törvény; a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének a tartalomszolgáltatásra vonatkozó működési, etikai és eljárási szabályzata, különös tekintettel a személyes adatok és információk kezeléséről és védelméről szóló 2. számú mellékletre.

[/list]

Hírlevél

Hírlevél

Értesüljön elsőként akcióinkról és új kiadványainkról!

Sikeres feliratkozás!