Üzletszabályzat

Megrendelésének leadásával Ön a Kassák Könyv és Lapkiadó Kft. vásárlója lesz.
Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat:

Az eladó:
Az eladó a Kassák Könyv és Lapkiadó Kft.
Adataink:
Cím: 2111 Szada, Dózsa György út 2/a
Adóigazgatási szám: 10499315-2-13
Telefonszám: 06-30-78-88-082

A szerződés tárgya:
A szerződés tárgya a Kassák Könyv és Lapkiadó Kft. honlapján található valamennyi könyv. A kiadványok tulajdonságait, jellemzőit a hozzájuk tartozó oldalon tudhatja meg, bizonyos könyveknél lehetősége van beleolvasni a kiválasztott könyv tartalmába is.

Vételár, fizetési feltételek:
A könyvek mellett feltüntetett ár az a vételára, amely tartalmazza az ÁFA-t is. A kiadványok mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor látott az oldalon.

A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet, ezek között szabadon kiválaszthatja, hogy az Ön számára melyik a legkényelmesebb:
– Magyarország területén postai utánvéttel, vagy csekkes befizetéssel.
– Magyarország területén online bankkártyás fizetéssel, futárszolgálattal történő szállítással,
– Külföldre történő szállítás esetén átutalással, vagy bankkártyával.

Szállítási feltételek, határidők:
A Kassák Könyv és Lapkiadó Kft. a kiadványok mellett feltüntetett szállítási időn belül juttatja el a megrendelt árucikkeket a vásárlóihoz. A szállítási idő a megrendelés leadását követő naptól kezdődően 1–5 munkanap.
A „korlátozott példányszámban, a készlet erejéig” megjelöléssel ellátott árucikkekre 5-7 napos szállítási idő vonatkozik, illetve ezen könyvek esetében előfordulhat, hogy a megrendelését sajnos nem tudjuk teljesíteni. Amennyiben ez így történik, minden esetben értesítjük tisztelt vásárlónkat.
Ha egyszerre több szállítási idejű árucikket rendel meg, a szállítás mindig a magasabb elérhetőségi időn belül történik.

Könyveink cseréje:
Ha a megrendelt kötet hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt a Kiadónk díjmentesen kicseréli. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a könyv vételárát visszatérítjük Önnek. Kérjük, hogy ha sérülést észlel az átvett terméken, értesítse Kiadónkat.

A vásárlástól való elállás joga:
A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül.

Kézhezvételnek a megrendelése időpontjától számított 2. napját értjük. A visszatérítés nem vonatkozik a szállítási költségre. A kiadványokat csak sértetlen állapotban a számla, vagy annak másolata ellenében áll módunkban visszavenni.

Az elállás joga nem gyakorolható olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottunk elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza, valamint, ha a termék csomagolását a Megrendelő felbontotta.

A sértetlen termék visszaküldésének költsége a Megrendelőt terheli. Az utánvéttel küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni!

Ha a kiszállítás ingyenesen történt, a Megrendelőnek meg kell térítenie a szállítás költségét is, amit kedvezményként a Libri elengedett a házhoz szállításkor.

Sikertelen kézbesítés:
Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben Önt terhelik.

Felelősség korlátozása:
A Kassák Könyv és Lapkiadó Kft. nem felelős az esetleges károkért az alábbi esetekben:

– Olyan működési hiba esetén, amely meggátolja Önt, hogy csatlakozzon a Kassák Könyv és Lapkiadó Kft. weboldalára, ott megrendelést adjon le.
– Az Ön számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért, vagy az internet csatlakozás megszakadása miatti károkért.
Kérjük Önt, hogy az internet biztonságos használata érdekében védekezzen az online terjedő vírusok és úgynevezett férgek ellen.

Adatvédelem:
A Kassák Könyv és Lapkiadó Kft. a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez és vásárlással kapcsolatos célokra használja fel. Adatait harmadik félnek nem adja át, kivéve a szerződés teljesítésekor (szállítási) alvállalkozókat, postát. Adatainak kezelésekor 1992. évi LXIII. Tv. rendelkezései alapján, az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Szerződéskötés:
A szerződés a megrendelés véglegesítésével ráutaló magatartás.
A szerződést a megrendelési számon iktatjuk és tartjuk számon.
A szerződés nyelve magyar.
A regisztrált ügyfelek adataikat belépve, az „Kezelőpult – Adataim” menüpont alatt tudják módosítani. Az egyedi vásárlók adataikat a megrendelés folyamán tudják rögzíteni.

Ezen Szabályzat 2010. 01. 01-től, annak visszavonásáig érvényes…

Hírlevél

Hírlevél

Értesüljön elsőként akcióinkról és új kiadványainkról!

Sikeres feliratkozás!