Görögországi képeslapok

A Kassák Könyvkiadó útikönyveinek legnagyobb és legátfogóbb munkáját tartja a kezében a Kedves Olvasó. Az – egyenlőre CD lemezen megjelent – Görögországi Képeslapok e gyönyörű ország egész területén végigkíséri Önt, a szárazföldi területektől a szigetvilág szinte valamennyi gyöngyszemén át, a hatalmas Krétáig. A kötet egy rendhagyó útikönyv Görögországról.

5500 (!) gyönyörű színes kép segítségével kíséri át az Olvasót Görögország tájain, szigetein, kék öblein, istenek hegyei közt, kis falvaiban és nagy városaiban. Minden képhez kis magyarázat, időnként egy kis történet tartozik. Nem hiányzik a történelem és a görög mitológia neves alakjainak bemutatása sem. Thesszalonikiből indulunk, és Krétára érkezünk.

Olyan helyeken is járunk majd, ahová turista aligha jutott el. Több ezer éves templomok és sok millió éves barlangok mélyén is megfordulunk, de járunk majd csillogó üdülővárosokban és egykori leprások halott városában. Megnézzük a farkasok és medvék lakta hegyvidéki nemzeti parkot, de a fókák birtokolta tengeri rezervátumot is. Nem lesz unalmas út…
A kötet végén a mai Törökország területén lévő egykori görög emlékeket mutatjuk be, melyek a közeli szigetekről induló, egynapos kirándulások keretén belül érhetők el. Így jutunk el e könyv segítségével Bodrumba, az egykori Halikarnasszoszba, Efezoszba, Asszosz és Pergamon romjaihoz, és a híres Trója feltárásához.

6,900 Ft

Olvass bele

hírlevél kedvezmények

Iratkozzon fel hírlevelünkre kedvezményekért, valamint, hogy elsőként értesüljön új kiadványaink megjelenéséről.

Hírlevél

Hírlevél

Értesüljön elsőként akcióinkról és új kiadványainkról!

Sikeres feliratkozás!